LEATHER ACCESSORIES
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Κατηγορίες

Όροι Χρήσης


 
 • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το  Ηλεκτρονικό  Κατάστημα  www.domleathers.gr  είναι  ένας  διαδυκτιακός  χώρος  στον  οπόιο  εκθέτουμε  και διαθέτουμε  μέσω  διαδυκτίου  δερμάτινα  και  λοιπά  προϊόντα της  Ελληνικής  εταιρείας  ΑΦΟΙ Ν.ΝΤΟΜΝΤΟΜΙΑΝ Ο. Ε.  που  εδρεύει  στην  ΕΛΛΑΔΑ  Μοναστηρίου  17  Θεσσαλονίκη.  
Πρίν  εισέλθετε  και  χρησιμοποιήσετε  το  ηλεκτρονικό κατάστημα  www.domleathers.gr  και  περιηγηθείτε  στην ιστοσελίδα  μας  οφείλετε  να  διαβάσετε  τους  κάτωθι  όρους, κανόνες  και  προυποθέσεις  που  εφαρμόζονται  για  την περαιτέρω  χρήση  του  ηλεκτρονικού  καταστήματος  www.domleathers.gr
Εφόσον  διαβάσετε  τους  κάτωθι  όρους  και βεβαιωθείτε  ότι συμφωνείτε με τους κανόνες και τις προϋποθέσεις του διαδυκτιακού τόπου www.domleathers.gr  συνεπάγεται  ότι  δέχεστε  τυχόν  συναλλαγή  και  αποδοχή  των  όρων αυτής.
Η εταιρεία ΑΦΟΙ Ν.ΝΤΟΜΝΤΟΜΙΑΝ Ο. Ε. και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.domleathers.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερός ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών ανα πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση, για αυτό τον λόγο οι χρήστες-επισκέπτες πρέπει να ελέγχουν περιοδικά τους όρους χρήσης.
Η εταιρεία ενημερώνει τους χρήστες-επισκέπτες μέσω του συγκεκριμένου διαδυκτιακού τόπου για οποιαδήποτε αλλαγή και τροποποίηση στους όρους των συναλαγών, διευκρινίζεται ότι η οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίηση των όρων χρήσης δεν επηρεάζει τις παραγγελίες που είναι ήδη σε εξέλιξη
 
 • ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Εταιρεία δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την εγκυρότητα και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της  www.domleathers.gr τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για τα ακριβή στοιχεία που αφορούν τις παρερχόμενες απο το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας υπηρεσίες.
Με κάθε επιφύλαξη η εταιρεία δεν ευθύνεται για τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη τα οποία τυχόν έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας απο ανωτέρα βία.

 • ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί για την πλήρη διαθεσιμότητα των προϊόντων που προβάλλονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ωστόσο καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την διασφάλιση της συνεχούς διαθεσιμότητας, της ασφάλειας, της ακεραιότητας και της ακρίβειας των στοιχείων που περιέχει η ιστοσελίδα.
Σε κάθε περίπτωση παρόλο που καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακρίβεια των χαρακτηριστικών, των τιμών και την καταγραφή των στοιχείων των προϊόντων που προβάλουμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την περίπτωση εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε στοιχεία, τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων.
Ο παρών διαδυκτιακός τόπος σε περίπτωση που περιέχει προβολές διαφημιστικού χαρακτήρα σε διαδυκτιακούς τόπους τρίτων τότε η εταιρεία δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών, όπως και για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη ή δυσλειτουργία προκύψει απο την χρήση τους, καθώς ο χρήστης-επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη.

 •  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα 
www.domleathers.gr είναι ο επίσημος διαδυκτιακός τόπος της εταιρείας ΑΦΟΙ Ν.ΝΤΟΜΝΤΟΜΙΑΝ Ο. Ε. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας ΑΦΟΙ Ν.ΝΤΟΜΝΤΟΜΙΑΝ Ο. Ε. και προστατεύονται κατα τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Τα λογότυοπα, ονόματα, εικόνες και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την εταιρεία 
ΑΦΟΙ Ν.ΝΤΟΜΝΤΟΜΙΑΝ Ο. Ε.  ή και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.domleathers.gr ή και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της εταιρείας ΑΦΟΙ Ν.ΝΤΟΜΝΤΟΜΙΑΝ Ο. Ε. ή και του διαδυκτιακού μας τόπου www.domleathers.gr ή και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται απο τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας.

 • ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.domleathers.gr αποδέχονται και δεσμεύονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μετάδοση με οποιοδήποτε άλλο τρόπο που περιέχει παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό ή επιβλαβές προς ανήλικους περιεχόμενο.
Επίσης οι χρήστες-επισκέπτες δεν επιτρέπεται να προβαίνουν σε κακή χρήση της ιστοσελίδας της Εταιρείας, να τοποθετούν, να διανέμουν ή να μεταδίδουν υλικό κακόβουλου χαρακτήρα ή οποιοδήποτε άλλο λογισμικό υλικό ηθελημένα ή αθέλητα το οποίο έχει σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή την παρεμπόδιση της λειτουργίας των υπηρεσιών μας.
Οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια παραβιάζει την ισχύουσα ελληνική και κοινωτική νομοθεσία και τις διατάξεις αυτής.

 • ΤΡΟΠΟΙ  ΠΛΗΡΩΜΗΣ 
  
 • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Με την επιλογή της αντικαταβολής ως τρόπο πληρωμής, αφού πληρώσετε τον υπάλληλο της εταιρείας courier με το αντίτιμο της αξίας που αντιστοιχεί στο ανάλογο προϊόν που έχετε παραγγείλει συν τα έξοδα της αποστολής γίνετε η παράδοση στον χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

 • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ
Έχετε την δυνατότητα να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο τηλέφωνο (2310 529 630)  ή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (e-shop). Εφόσον διεκπαιραιωθεί και ολοκληρωθεί η παραγγελία σας με έναν απο τους δύο άνω τρόπους γίνετε η εξόφληση στο ταμείο του καταστήματος μας κατα την παραλαβή του προϊόντος που έχετε επιλέξει. Με την παραλαβή της παραγγελία σας απο το κατάστημα μας δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς.

 • ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ - ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Έχετε την δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των  Visa,  MasterCard,  Maestro,  American Express,  Diners, όπως επίσης και με την χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας θα μεταφερθείτε στο ασφαλές και κρυπτογραφημένο περιβάλλον της Τράπεζας προκειμένου να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας.
Σημειώστε πως το κατάστημά μας δε λαμβάνει γνώση των δεδομένων της κάρτας σας. Τα προσωπικά στοιχεία της κάρτας σας τα οποία θα συμπληρώσετε τίθενται αυστηρά και μόνο στη διάθεση της Τράπεζας για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 • ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Η ΜΕΣΩ e-banking
Έχετε την δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή μέσω e-banking. Η κατάθεση για την εξόφληση των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε απο τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. 

 • ΑLPHA BANK
Αριθμός Λογαριασμού : 7220 0200 2005 011
ΙΒΑΝ : GR 88 0140 7220 7220 0200 2005 011
SWIFT/BIC : ALPHA BANK / CRBAGRAA

 • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αριθμός Λογαριασμού : 
214/440544-78
ΙΒΑΝ : GR 42 0110 2140 0000 2144 4054 478
SWIFT/BIC : ETHNGRAA

 • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός Λογαριασμού : 6402-128065-795
ΙΒΑΝ : GR 84 0171 4020 0064 0212 8065 795
SWIFT/BIC : PIRBGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΑΦΟΙ Ν.ΝΤΟΜΝΤΟΜΙΑΝ Ο.Ε.

Στην περίπτωση της τραπεζικής κατάθεσης θα πρέπει να μας αποστείλετε με ένα fax ή  με ένα e-mail το παραστατικό κατάθεσης στο οποίο θα πρέπει να αναγράφεται απαραίτητα το ονοματεπώνυμο σας. Tel/Fax: (2310 529 630)  e-mai: info@domleathers.gr


 • ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που θέλετε και επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας www.domleathers.gr για λόγους όπως, αποστολή λανθασμένου προϊόντος ή λόγω ελλατωματικού προϊόντος, έχετε το δικαίωμα και μπορείτε να κάνετε την επιστροφή εντός 10 εργάσιμων ημερών που ισχύουν απο την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.
Τα προϊόντα τα οποία είναι προς επιστροφή σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επιστρέφοναται σε ακέραια και άριστη κατάσταση, όπως ακριβός ήταν την στιγμή που παρελήφθησαν απο τον αγοραστή-πελάτη, να είναι πλήρη μαζί με την συσκευασία του προϊόντος οποια ακριβός και αν ηταν αυτή αρχικά χωρίς ζημίες και φθορές.
Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή-πελάτη.
Εφόσον γίνει η παραλαβή του προϊόντος απο την Εταιρεία μας λόγω επιστροφής του αγοραστή και αφού βεβαιωθεί ότι το προϊόν είναι σε ακέραια και άριστη κατάσταση και δεν επιθυμείτε αντικατάσταση του προϊόντος, τότε γίνεται η επιστροφή των χρημάτων εντός 15 εργάσιμων ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής-ακύρωσης της παραγγελίας.
H Eταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές που ενδεχομένως να προέκυψαν στα προϊόντα κατά την διάρκεια επιστροφής τους

 • ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε την δυνατότητα και το δικαίωμα υπαναχώρησης να ακυρώσετε την παραγγελία σας πρίν την αποστολή του προϊόντος με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2310 529 630 ή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθηνση της Εταιρείας  info@domleathers.gr.

Έχετε την δυνατότητα και το δικαίωμα υπαναχώρησης εφόσον γίνει η παραλαβή του προϊόντος, 
εντός 10 εργάσιμων ημερών που ισχύουν απο την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Διευκρινίζεται ότι τα προϊόντα που είναι προς επιστροφή πρέπει οπωσδήποτε να συνοδεύονται με όλα τα παραστατικά που λάβατε κατά την παραλαβή του προϊόντος.

Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.domleathers.gr προϋποθέτει ότι αποδέχεστε τους όρους και τους κανόνες των υπηρεσιών της Εταιρείας.
Εάν δεν αποδέχεστε την πολιτική της συγκεκριμένεις ιστοσελίδας, παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση του παρόντος διαδυκτιακού τόπου.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2310 529 630.

 • ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος 
www.domleathers.gr προϋποθέτει ότι αποδέχεστε τους όρους και τους κανόνες των υπηρεσιών της Εταιρείας.
Εάν δεν αποδέχεστε την πολιτική της συγκεκριμένεις ιστοσελίδας, παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση του παρόντος διαδυκτιακού τόπου.


 
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


      
Επικοινωνία
ΑΦΟΙ Ν.ΝΤΟΜΝΤΟΜΙΑΝ Ο.Ε.
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 17 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Τ.Κ. 54627
Tel : 2310 529 630
Fax : 2310 529 630
e-mail :  info@domleathers.gr
Χώρα: Ελλάδα
© 2017 - 2018 -- domleathers.gr
© 2017 - 2018 -- domleathers.gr